dimarts, d’octubre 14, 2003

VA DE PUTES, FALCONADES I PUTADES


Mentre passava unes setmanes d'investigador visitant al European University Institute de Florència, vaig patir una brutal envestida mediàtica del diari El Mundo, del parlamentari Boada i de la Família Rius/E-noticies, ficant-se a la meva vida personal i sobretot professional.

Dic el parlamentari Boada i no dic Iniciativa per Catalunya, perquè sóc dels que penso, que qualsevol grup parlamentari té dret, i fins i tot obligació, d'investigar-ho tot, inclòs a mi. Però el que no hi ha dret, és que a tort i a dret, un parlamentari faci declaracions acusatòries sense cap mena de contrast.

Del diari El Mundo no cal dir res més, del que és: una eina pura i dura de l'espanyolisme a Catalunya.

I de la Família Rius amb la seva eina E-noticies, continua embrutant tot el que soni a nacionalista català. És un periodisme groc profundament dolgut i amargat; avui robant i publicant una i una altra vegada, tota mena de documentació interna electoral del nacionalisme de govern. Un dia caldrà explicar en profunditat el merder de la Conselleria de Sanitat i el que ells publicaven sobre mi i el diari Segre de Ponent.

A casa meva, no en teníem prou d'atacs!.

La nostra Marassa de Vielha, avui s'haurà de veure-les amb un bordell. Per la seva feina a l'administració local, haurà de fer tancar un local il·legal de putes a Vielha. Serà in situ, rodejada de Mossos d'Esquadres. Ella tan petita i resolutiva!.

I tot això desprès d'haver rebut nosaltres, a casa, amenaces greus, per escrit del propietari-gestor del bordell, i d'haver espantat a tota la família, sobretot als més petits. Mentre que un regidor li cremaven el seu negoci.

Nosaltres estem totalment rodejats....ara almenys, directament amb explotadors declarats de putes.

I encara no sé, com ens quedaran forces, per denunciar el jutge de Vielha al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per imposar l'espanyol al seu jutjat.