dimarts, de novembre 18, 2003

pintura_Ramon_Casas


EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ARTUR MAS I EL CONSELLER EN CAP DE LA GENERALITAT JOSEP-LLUÍS CAROD-ROVIRA


Que Artur Mas hagi guanyat les eleccions és un èxit enorme, sobretot desprès del "fenomen" Pujol.

Jo, des de fora el partit, vaig apostar per ell i vaig "incordiar" per a la mobilització general, mentre molts sent reien i mentre el Protagonista tenia la moral per terra i deia frases com "...és llei del cicle polític, ara ens toca a l'oposició..." (Estiu del 2002).

Si algun dia entenen els convergents que el treball de mobilització activa de la militància i afins, és indispensable, -a més del treball de màrqueting pagat-, llavors no haurien perdut tants vots.

Però els hi fa por aquest tipus de mobilització, sobretot a la dreta de CiU o sigui la d'en Duran. La mateixa que ha estat i està bombardejant l'acord amb ERC. Mai una boca tant "maquiavèl·lica" ha insultat als d'Esquerra -o sigui al nacionalisme català no possibilista- com ha fet aquest senyor, i això ara ho pagarem en els pactes i ja ho han pagat en els vots.

Mai, tant com ara, la "mobilització catalanista" MCAT -transformada com a xarxa transversal del nacionalisme- és del tot indispensable. Seguirem treballant entre bastidors.