dijous, de setembre 02, 2004

Voldria comentar diverses coses sobre els e-mails que rebo entorn els comentaris del que escric aquí.

La primera cosa: és novament agrair-los tots, perquè fins i tot els que discrepen amb mi, són molt enriquidors.

La segona cosa: és que hi ha un gran nombre d'e-mails que és perden i els autors que els escriuen no ho acaben sabent.

M'explicaré: aquest Blog està blindat amb un potent antivirus, no només el meu, sinó tot el sistema Blogger en general, que és del cercador Google. A més, el meu contacte que ofereixo als lectors, el que en dic "contacte directe i privat" és a traves d'una adreça d'e-mail del portal Yahoo, que a la vegada està també protegit per un sistema d'antivirus de múltiples capes i a més un anti-spam de correu no desitjat. Tot aquest mecanisme de protecció fa que si algun dels e-mails que se m'envia, té algun virus o d'altres patologies, son destruïts i se'm comunica la seva destrucció, donant-me -de vegades- algunes dades de l'emissor.

Porto, aquest 2004, més de 400 (quatre cents) e-mails destruïts automàticament, com a protecció. Molts d'ells infectats pel virus W32.Netsky. A part, dels centenars d'e-mails posats en un cul-de-sac pel Spam-Guard, com a correu no desitjat, i que segons la quantitat i periodicitat, és poden destruir també automàticament. Algunes patologies d'e-mails infectats, també fa que acabin destruïts com spam.

Un Blog té una possibilitat de lectura mundial, però per les temàtiques i l'idioma base que utilitzo, hi ha lectors fidels de Catalunya i Aran, i també amb molta regularitat del Regne Unit. També és normal que els e-mails vinguin prioritàriament d'aquests territoris. Molts dels e-mails destruïts per infectats, suposo que fins i tot coneixia qui els havia escrit.

Dit d'una altra manera: podria ésser que mai hagi pogut llegir, el vostre e-mail, que tant amablement em vàreu enviar.

No sóc un venedor d'antivirus, però seria bo que en féssiu una profunda revisió de les vostres proteccions i no us oblideu actualitzar-les.


Marc_Chagall