dimecres, de març 16, 2005

Després de veure en directe, via internet des de Londres, l’entrevista a TV3 al President Maragall, penso que la crisi a la política catalana serà llarga. Perquè no és pot ésser tant cínic de dir que la qüestió del “3%” ja s’ha acabat i seguir creant un clima de sospita a tota l’època de CiU, en el govern de la Generalitat de Catalunya.

Hi ha la sospita del 3% per tot arreu.

Fins i tot la creació de l’Oficina anti-frau, la fan aparèixer com una resposta a la situació del 3%, quan no tindria que ésser així. Perquè en sí, el projecte és bo.

La pròpia Comissió d’Investigació del Parlament, més que el Carmel, acabarà sent la revisió política i la crítica, de tota l’època convergent. Només faltava que l’estalinista Boada la presideixi i acabi manipulant, com ja fa, els tempos i la imatge pública. Serà un judici polític al pujolisme.

I no cal dir la investigació del fiscal Mena, que està utilitzant la premsa a tot drap, filtrant tota mena de “sorolls”, amb tots els corbs voleiant i criminalitzant el nacionalisme català.

És de cínic que Maragall digui que ja no passa res, perquè passa i passa molt.

CiU està aculat en un cul de sac, i els socialistes, amb els escolans d’ERC, acusen a tothom directament, o indirectament. Ens han cobert de merda a tots, fins i tot els que acompanyàvem el projecte del nacionalisme possibilista, puntualment.

S’ha de trobar una sortida.

Només faltava les crides públiques a què tothom és torni delator.

Sigues un xivato per Catalunya!!!.

Perquè, no hi va el senyor Pere Esteve a la Comissió i al Fiscal?. Perquè, ningú no és pot creure que Esteve, avui d’ERC, no té informació de l’economia Convergent, havent estat Secretari General d’aquest partit.

O sigui: xivatos els altres, però Esteve no hi va. Esquerra no hi envia la seva gent.

Potser no hi va, perquè algun dia haurà d’explicar la compra de la seu central de Convergència a Barcelona i altres operacions bancàries.

Maragall i els seus inquisidors polítics, Carod i els seus comissaris polítics i Saura i els seus vigilants de seguretat, van senyalant amb el dit a tot nacionalista català i li diuen: “...corrupte!!!”. I a més també diuen en algú: “... i si tu no ets corrupte, és, perquè ets un desgraciat, però en el fons tens ànima de corrupte: nacionalista de merda!...”.

I amb aquesta gent hem de treballar?. I aquí no passa res?.


 Picasso