divendres, de juny 15, 2007


M’agradaria explicar , de veritat , de veritat, que hi ha darrera el pacte de Vielha que retorna a l’Ajuntament de Vielha a Pepito Calbetó i evidentment ho faré quan toqui.

Els d’Unitat d’Aran-PSC sempre han pres per imbècils als Convergents i no poden sofrir que aquests apliquin estratègies polítiques i a més les expliquin, i sobretot els hi esmenin la plana a ells.

Res del que ha passat a Vielha ha estat improvisat i respon al Pla B del que podia passar amb els resultats electorals. O és que algú és creu que és casualitat que en tota una campanya electoral plena d’articles i debat no s’hagi escrit ni una paraula, ni una crítica, sobre els amics de Pepito Calbetó?. Era el Pla B i la possible palanca per poder aplicar el programa de govern local que volíem, per acabar amb el caos de gestió i el clientelisme de l’Alcalde Riu.

Juan Riu ha estat un mal alcalde i ha de deixar l’ajuntament pel bé de la capital d’Aran. Veurem ara, com el convergent Pau Perdices pot arreglar tota la merda que Riu ens deixa.

Sí l’únic argument d’anàlisi dels socialistes aranesos del perquè han perdut l’Ajuntament de Vielha és dir: “...El pacte respon a l’afany de venjança de CDA contra Unitat d'Aran...”. I acabar dient que tenen la “...voluntat d’exercir una oposició serena i exigent..”, mentre els seus matons i familiars fan “caceloradas” pel carrer i increpen als militants convergents, tothom tranquil perquè segueixen amb la mateixa mediocritat de sempre i estem en la bona línia.

-----
Nota : Els d’Unitat d’Aran-PSC han fet públics tres documents sobre els oferiments que ells varen fer a Convergència i també a Pepito Calbetó pel nou govern local. Increïble !!!, amaguen un quart document de la proposta que varen fer als Convergents. Ni amb això poden jugar net, novament fent de trileros.
...