dilluns, de juliol 16, 2007


Desprès de veure i gaudir la trilogia de les pel·lícules “Trois couleurs” de Krzysztof Kieslowski, amb el “Blau”, el ”Vermell” i el “Blanc”, estic de ple ficat en les ONGs de desenvolupament i ocupació.

Vivéncia Aranesa” fa dies que estatutariament va fer un canvi important i a més de potenciar la cultura occitana va agafar un caire també de ONG cívica en el propòsit de potenciar la sensibilització en temes de drets humans, cooperació i cultura de la pau.

Sempre ens hem mogut modestament a nivell de sensibilització a Aran i als Pirineus en general, treballant un petit grup de quadres, però per primera vegada és podria lligar un treball sobre terreny en un àrea de cooperació internacional i la gent d’aquí. Si ho fem així : poc broma, perquè el lligam és directa amb gent necessitada. No és màrqueting social per europeus, és logística de supervivència diària al Tercer món.

Potser algú li costarà creure que a mi la política m’interessa ben poc, el que m’interessa és el País i el compromís en uns valors cívics, potser d’això algú en diu política, però queda ben lluny del que m’envolta.
...