dilluns, de juliol 23, 2007


Qualsevol de les possibles feines professionals que estic optant per aconseguir un lloc de treball remunerat, m’allunyen de qualsevol militància política activa. (Militància sigui del tipus que sigui. I ni tan sols podria estar a la “cuina” política o sigui entre bastidors). Ni el periodisme com jo l’entenc, ni les ONGs internacionals o locals poden conviure amb una militància activa política i de carnet.

N’hi ha molts que respiren tranquils, els uns i els altres, però a mi el que em fa trontollar els meus pensaments són els e-mails que rebo que m’animen a tenir un paper d’una espècie de "consciència critica transversal, que doni canya per igual a tothom”.
.
Aquests e-mails, com d’altres, sempre m’han acompanyat en aquesta travessia del desert, que és participar a la política a la Val d’Aran sent un nou vingut, però aquests e-mails són absolutament irreals i de vegades injustos, perquè de sempre he defensat “País” o sigui "Aran i Occitania" i això per desgracia no és tan transversal com és podria creuré en aquests paratges.
...