dijous, d’octubre 25, 2012


La guerra bruta entre les famílies del PSC a Ponent està en plena efervescència.
Últimament, en la mateixa línia, s’hi ha afegit el Grup Segre que ha disparat en bala contra el Rector de la Universitat de Lleida (UdL) buscant el seu desprestigi. De fet el Rector s’ho ha buscat a pols, però ..... haureu de llegir el proper LO CAMPUS per saber de que va la cosa. (Surt el 18 de novembre en digital i paper).

Lamento decebre-us, però com menys escric en aquest blog vol dir que més, i més, escric en altres llocs o sigui a l’univers LO CAMPUS.

És apassionant investigar el rere fons del poder acadèmic i comunicatiu de Lleida i de Catalunya en general, i no cal dir del poder polític. Desemmascarar la mentida del poder és un orgasme.


Els Mossos d’Esquadra novament cridats pel Rector a la porta de la Facultat de Lletres de la UdL, no deixant entrar als alumnes i professors en l’acte Inaugural del curs acadèmic. Hi havia una tria selectiva : si duies el carnet de la UdL i volien, entraves, i si duies el carnet de la UdL i NO volien no entraves. Tota una paradoxa i una discriminació feta per l’aparença física. En vestit de senyor i vestit jaqueta de senyora t’era més fàcil entrar, és la típica criminalització del jove. Que mal dirigits estant els Mossos d’Esquadra a Ponent !!!.