dimarts, de gener 06, 2015



S’acaben les Festes i per a mi comença un apassionant any 2015. 

Després d’utilitzar aquest blog intermitentment i d’estar apartat quasi dos anys de les Xarxes Socials, hi he tornat. Des del Twitter i Facebook ja hi estic donant la canya i falta poc des de Google +. Però el que més m’excita és pontificar en els fòrums dels diaris digitals.

El diari ARA té una tropa de comentaristes voluntaris que s’esbatussen. Anònimament es diuen el nom del porc, el que es tracta és fer pedagogia de la cultura unitària i de la qüestió nacional catalana especialment del món independentista. Tècnicament l’ARA té un sistema cutre que ha de validar el que escrius i es poden tirar hores abans de penjar-te el teu escrit. Però bé, el diari dels pijos catalanistes és un bon lloc per fer exercici d’escriptura combativa.

El diari AVUI seria l’altre suport, però primer haig de pagar i encara no he pogut arreglar aquest entrebanc. Com sempre el diari històric i carca del catalanisme i més inequívocament independentista, s’ha de complicar la vida amb sistemes estrafolaris.

Un any 2015 de recomposició de la revista universitària LO CAMPUS -que s’hauria de convertir en un Suplement d’un diari nacional o comarcal- i del diari digital LO CAMPUS DIARI. L’any del micromecenatge pel diari universitari i l’any de les campanyes de batxillerat a Lleida. L’any del meu retorn a Londres. No us podeu imaginar que és caminar pel costat del Tàmesi  i menjar entrepans de pernil fumat amb mostassa dolça i escoltar l’Andante del Concert número 21 de Mozart per a piano i orquestra ..... només pensar-hi se’m posa la pell de gallina.