diumenge, de març 06, 2005

 President_Pasqual_Maragall


El President de la Generalitat Pasqual Maragall i tota la seva colla s'han tornat ximples!.

Poder arribar a dir en un acte commemoratiu de la creació de Comissions Obreres, “.. que quan governaven les esquerres a Espanya, la dreta va muntar una guerra civil, i ara, quan governen les esquerres a Catalunya, posen querelles i mocions de censura...”, s'ha de tenir barra, per fer aquesta comparació i parlar del feixisme tan tranquil·lament, lligant-ho amb els demòcrates d'avui.

Segueix, encara amb més profunditat la calumnia. Però, on eren molt d'aquests pijos d'esquerra durant el franquisme?. Però si alguns d'ells, en tota mena de comarques, pobles i poblets, són reconvertits de pares o família del règim franquista i alguns d'ells de joves eren de l'OJE i varen frisar per anar a l'enterrament d'en Franco. Mentre que els altres, els demòcrates, érem a la presó, evidentment amb altres socialistes demòcrates i comunistes.

Jo, si hagués estat membre d'algun lloc de direcció de CiU, o simplement un militant, m'hagués oposat a la querella judicial contra el President de la Generalitat. Jo creia que era un error. Però cada hora que passa i cada un dels moviments que es fan des de Presidència de la Generalitat i des del PSC, m'obliguen a repensar-ho tot.

Jo crec que encara és més fort el que el President Maragall diu a l'acte de CC. OO., que el famós 3%. Simplement, equipara a CiU amb uns colpistes. Increïble!!!.