dilluns, de juliol 18, 2005Per un moment el romanticisme del que representa Londres, m’ha fet baixar la guàrdia de tot el que està passant a nivell internacional. L’agressió a Londres, injustificable, no justifica el terrorisme d’estat que també patim, a nivell mundial.

Em sento petit davant de tanta merda, de tanta opressió i de tanta injustícia.

Ni invasions ni guerres injustificables, sinó són per la mentida, ni Guantanamos, ni segrestos de la CIA, ni assassinats selectius dels israelites. Blair menteix i torna a mentir diàriament. Si algú hi veu un líder europeu en alça, estem ben malament a Europa.

Ha de quedar algú decent en política internacional, perquè l’administració nord-americana d’avui representa la cara A del fonamentalisme, mentre que els ideòlegs dels que varen posar les bombes a Londres representen la cara B.

I encara aquesta colla d’amorals, ens volen tallar les llibertats, desprès de demostrar que són uns inútils a nivell de seguretat. Tot ben patètic i carregat de cinisme.


--------------------------------------------

Una mostra de com Tony Blair segueix perdut en el que anomena “la ideologia del mal”, que sona barruerament a Bush, és l’informe de Frank Gregory, de la Universitat de Southampton (Anglaterra), i Paul Wilkinson, de la de St. Andrews (Escòcia), que deixa ben clara la vinculació dels atemptats a Londres i la guerra d’Iraq.

INFORME Chatham House pdf. (Clicar)

...