dimarts, de novembre 07, 2006

Piulen com histèriques els socialistes a Aran


Jo no estic ni per cassolades, ni per histèries, ni per reunions perdudes llepant-se les ferides, ni per mini-vacances polítiques parlant del gran funeral.

Això és irreversible, hi ha TRIPARTIT a la Generalitat de Catalunya i ara s’ha de treballar un acurat màrqueting polític de dissecció de com és l’adversari, elaborar un discurs polític d’oposició, fiscalitzar i fer propostes.

En vull centrar a ARAN perquè és on treballo i perquè sé que hi ha molts catalans que em llegeixen i els hi vull transmetre com estan les coses aquí. Sobretot perquè l’oposició socialista aranesa s’ha cuidat un dia i un altre de donar una imatge a Catalunya totalment esbiaixada de l’Aran.

Vull recordar una obvietat al nacionalisme aranès o sigui els convergents : a la Val d’Aran som govern. I a més un govern majoritari, per tant el lideratge institucional del País està sota la nostra responsabilitat.

No és pot caure en la trampa de deixar que Unitat d’Aran –PSC, amb la complicitat d’algun mitjà de comunicació, ens marquin l’agenda política del debat. Aquestes són per exemple: els jocs de mans de les preguntes-trampa sobre sanitat adreçades al govern aranès totalment fora de lloc o de les entrevistes-bomba a la ràdio socialista que paguem tots.

L’ex-diputat Paco Boya i el model Unitat d’Aran –PSC està en crisi externa i interna, i han fracassat electoralment. Tota la ironia o linxament contra el perdedor Paco no interessa de res.

S’ha de governar i explicar que fem, encara que a Catalunya s’hagi instal·lat la barra política.

És la ciutadania aranesa que ens interessa i hem d’estar a les seves llars fins a la sopa. De bon rotllo, de bona cara, tranquils, deixant que els barruts i aprofitats per si sols quedin en evidència.




...