divendres, de juliol 27, 2007


Perquè la sortida forçada de Carles Cuadrada com a Director Assistencial de l’Hospital Val d’Aran de Vielha em crea malestar i mal humor?

Segurament perquè sempre em poso al costat dels perdedors i dels que linxen per justificar misèries i falta de dignitat. És com una broma substituir al que té un historial de cap del servei d’urgències d’un hospital gran com el de Mataró i substituir-lo per una farmacèutica local i de carnet, i tot això a la vegada que és publicita a la premsa que és busquen metges per l’administració sanitària aranesa amb l’incentiu de pagar-los-hi un 30 % més del sou usual, però ningú els hi explica amb quin personal professional directiu és trobaran, encara que personalment siguin unes persones encantadores.

Però no vull entrar a fons en això, perquè vull esperar que acabin els 100 dies de gràcia que té el nou Govern del Síndic Boya (acaba a finals de setembre) i desprès ja parlarem del patrimoni sanitari que l’antic govern aranès ha construït.

El que no suporto són els antics-nous directors amb càrrec de confiança, que en un temps supersònic canvien de polítics, d’equip propi i de programa per donar-se solucions laborals personals. Hi ha qüestions de dignitat i de coherència.
...