dimarts, de juliol 31, 2007


Estem a poques hores de celebrar-se l’Assemblea Nacional de Convergència Democràtica Aranesa (CDA), i com tota moguda de partit les diferents famílies polítiques s’han mogut per deixar impremta en aquesta cita.

No passarà res d’espectacular, perquè tot el que havia de passar ja ha anat passant des de fa dies absolutament d’esquena a la premsa, però aquest cop en la solemnitat d’una assemblea: a més d’un li han d’estirar les orelles i dir-li que ha d’aprendre a entrar en la nova fase d’oposició nacional que és ara CDA.

És absolutament demencial no haver entès, encara avui, que ara som oposició, però encara és més fort que algú no entengui que ara és quan més és necessita un treball d’equip col·legiat i lleial. Les solucions personals sempre les hem d’entendre, però el que no potser és voler aplicar una solució personal i destrossar el treball previ fet i assumit per centenars de persones que creien de bona fe en ell, amb l’obra de govern, amb el programa i amb les propostes de futur. Per això tot un sector critiquem algun “director reciclat” que segueix pontificant a la premsa, sota una altra bandera.

A can Convergència d’Aran tot plegat és una carrera de fons, on els que viuen de les fantasmades i de l’efectisme de sortida de ruc espantat, tenen els dies comptats.
...