dimecres, d’octubre 06, 2010





Sembla que en les properes eleccions al Parlament de Catalunya l’ensorrament dels socialistes de PSC podria passar. Podria passar, però desprès governar amb un nou Tripartit, perquè si els hi surten els números, no hi ha dubta que hi tornaran.

Però com que les coses verdaderament no estan clares, el que és segur és que hi ha una moguda de càrrecs socialistes cap a llocs laborals més estables, en els que els resultats electorals no els hi afecti. Uns, directament ja avui, van a la privada, altres s’anomenen entre companys de partit cap aquestes feines estables. (També ERC ja ho ha fet, passant un alt càrrec de Vicepresidència a un altre públic i estable de Lleida). També es donen mogudes que intenten liquidar o ja han liquidat avui, sense miraments, als que no són de la seva corda i els hi volen la cadira. Tot ara: apresa i corrent. La Val d’Aran pot ésser aixopluc amb canongies pels socialistes catalans amb perspectiva de perdre el càrrec. Penseu que la desbandada socialista, d’Esquerra i d’iniciativa de la Generalitat serà brutal i espectacular.

Desconec si l’actual dimissió del Director del Servei Aranès de la Salut, Francesc Fernández respon a tota la moguda abans descrita, però casualment passa en temps de la gran moguda de la recol•locació. I celebrant els 25 anys de l’Hospital de Vielha !!!. Tot un èxit.

...