dimecres, d’octubre 27, 2010

Titular del diari EL País: “Más de 40 imputados por delitos urbanísticos en el Vall d'Aran”
Subtitular:
“Se investiga la autorización de obras para convertir antiguas cabañas de pastores o bordas en viviendas”


----------------

Voldria escriure i informar més, però no puc, de moment.

Però només una cosa : l’Al Capone el varen enganxar només per un tema fiscal i no per les qüestions criminals i altres temes delictius. Ara a Aran l’enganxaran per unes “cabanes” i no per com financien la seva política.

L’aranès que ha judicialitzat la política a la Val d’Aran per articles d’opinió que li molestaven, ara tindrà la mateixa medicina: l’anomenada “pena del telenotícies” o sigui el seu nom es passejarà pels mitjans de comunicació, enfangat en les sospites.

Esperem que aquest ex-Alcalde de Vielha i avui Vicepresident de la Diputació de Lleida dimiteixi preventivament, quan l’hagin empaperat, ben empaperat. Si quan passen coses similars, demanen als seus opositors la dimissió preventiva, seria bo que ara seguissin l’exemple.

Però seguint la seva increïble lògica i conducta de vida, el que podria fer el nostre protagonista, és portar l’Equip de delictes urbanístics de la Guardia Civil de Lleida al jutjat, per haver atemptat al seu honor. Així tot seria més surrealista, del que ja és.

...