dimecres, de novembre 17, 2010Dilluns apareixerà un nou LO CAMPUS, un número “Especial eleccions”. Tant en versió digital com en paper. Tenim les eleccions al Parlament de Catalunya i també pel mes de desembre, tenim les eleccions dels estudiants de la Universitat de Lleida.

Aconseguir les opinions sobre la Universitat dels sis líders, dels sis partits catalanistes, ha estat interessant. Al final hem pogut fer 6 pòsters i aconseguir el text. La fotografia del pòster del candidat President Montilla, és molt bona, esperem que quedi ben impresa.

En el llenguatge electoral el terme “catalanista” s’hi dona un significat pervers, perquè a part de prendre posició identitària, s’utilitza per desautoritzar a l’adversari. Queda clar que “catalanista” és aquell que defineix i defensa que “Catalunya és una nació” i punt. No cal que us digui, qui queda exclòs a LO CAMPUS. De fet són ells que s’han exclòs del País i nosaltres seguim la nostra línia editorial.

És mentida que els diaris i revistes no tenim línia editorial. Nosaltres no demanem el vot per ningú, però queda clar, que ni els xenòfobs d’immigrants, ni els xenòfobs de País, no els hi donem cobertura en unes eleccions. Cobertura ni periodística, ni comercial. Perquè curiosament aquests personatges, estan disposat a posar anuncis i nosaltres no els acceptem. I això que necessitem finançament!

Fins i tot el fatxes formen part del País, però nosaltres n’hem fet un cordó sanitari, encara que sigui modest, que ens separi d’aquests reaccionaris.


...