dijous, de juny 07, 2012


Benvolgut  Arcadi Oliveres,
Com a director de premsa universitària  i d’una revista de reflexió com és LO CAMPUS, tinc difícil analitzar tot el que està passant a la Universitat de Lleida, però ho haig de fer.

Respectant a tothom i discrepant frontalment amb molts dels de les tancades perquè estant trinxant el nostre moviment estudiantil, no puc entendre com tu i “Justícia i Pau” tranquil·lament, desprès d’haver entrat la policia a la nostra universitat us vareu prestar a un acte públic amb el Rector.

Per més inri, l’Associació d’Antics Alumnes de la UdL ha rebut sempre el suport estructural i econòmic del Sr. Botin i el seu banc, com a una de les contraprestacions a que tots els estudiants tinguem un carnet d’universitat que a la vegada és una targeta de crèdit del Banco Santander.  Aquesta associació, que segur són molt bona gent, forma part indissoluble de l’estructura institucional de la UdL. No és ni una associació  civil, ni una ONG. O sigui, us premiaven els antics alumnes però era extensiu a tota l’estructura oficial de la UdL. Per això havia la màxima autoritat de la UdL. O sigui: El Rector fa entrar la policia el diumenge i el dilluns premia als campions de la indignació. Jugada rodona.

Per primera vegada el Rector ha aconseguir que tots, malgrat les nostres profundes discrepàncies tant ideològiques, estratègiques i tàctiques, ens ajuntem per denunciar l’entrada de la policia.

Simplement voldria entendre el vostre posicionament que es va donar, no pel que dèieu, sinó per la vostra presència i col·laboració.

Tant hagués costat, fer una roda de premsa a Lleida? i dir: avui no és un dia per a premis i conferències, gracies a l’associació, ja trobarem una altra data per l’acta, però a nosaltres no ens agrada que la policia entri a la universitat i amb el nostre silenci respectuós, així ho expressem.

Una altra oportunitat perduda i una altra desorientació al personal.
Una abraçada
Joan-Ramon