dijous, d’abril 02, 2015


L’actual alcalde de Lleida l’Àngel Ros, té molta sort perquè la seva “agent doble” que li està destapant totes les misèries del seu govern municipal és una espanyolista militant. La senyora és un “Iceta” qualsevol. Aquell politic que també als nacionalistes catalans ens va comparar amb les pràctiques dels nazis, comentant les plebiscitàries i que ja parla de “presó” pel Govern de la Generalitat, si segueix el Procés. És una llàstima.

L’alcalde Ros té una zona gris i una negra que perfectament es pot criticar i denunciar, però fa tanta angúnia la “gola profunda” que val més separar-se'n i que ningú confongui res.

El Titànic del PSC s’està enfonsant i només li queda el feu de Lleida, tant la Paeria com la Universitat.

Jo només observo i crec que els socialistes del PSC a Lleida són coherents: simplement ara intenten conservar el poder com sigui amb les bones i males arts possibles, i això ho veu tothom. El que no entenc són els que fan d’oposició. El PSC s’ha carregat la catalanitat de Lleida amb un sectarisme insultant i el rector Roberto Fernàndez ha posat la Universitat de Lleida fora de la dinàmica de la  “Universitat de Catalunya”. On és l’oposició?

I l’anècdota perversa: La passada Setmana Santa, fa més o menys un any, l’alcalde Ros i el rector Fernàndez, família i comitiva, eren a Xina fent d’espanyols a tope, com si potenciessin la “Comunidad” i Universitat de Murcia; a més els contribuents els hi vàrem pagar les vacances, perquè s’ho varen venir bé per fer el viatge en aquestes dates i així les vacances de Pasqua a cada família els hi va sortir per la meitat, l’altre part ho varen pagar tots. Il·legal? No, només de molta barra. I aquests senyors ens donen lliçons de moral, ètica i estètica!!!. Tot un acudit.

Quina llàstima que “l’agent doble” sigui això: una peça trencada dins del Cavall de Troia.