dissabte, de juny 27, 2020



Fotografia de Joan-Ramon Colomines-Companys la única veu crítica que va parlar en el Congrés Constituent de la CRIDA NACIONAL per la República (Barcelona, 26/01/2019).


Un tuït per al "liquidador" Jordi Sánchez

Deixeu-me escriure un petit text com si fos un tuït llarg, muntat per un fil de tuïts:


Jordi Sánchez estàs seguit una campanya de premsa organitzada amb sortida als mitjans de comunicació per explicar que dius que estàs pactant amb el PDeCat la dissolució de la CRIDA NACIONAL per la República en un nou partit on un a un hem d’afiliar-nos.

No tens cap mandat congressual de la CRIDA per seguir aquesta operació.

En el Congrés fundacional de la CRIDA ja vàrem dir que la direcció sortint era una direcció de “càrrecs de cotxe oficial” i que no farien res per la CRIDA.

Setmanes i setmanes d’una manera vergonyosa la CRIDA ha estat hivernada. No ha fet res de res de significació política.

Ara voleu liquidar la CRIDA.

Ens trobarem en el debat, si mai feu debat o simplement feu una votació digital tramposa per falta de debat i contrapesos.

Sánchez deixa de fer xantatge utilitzant la teva injusta situació de pres polític.

Sense debat, per la porta del darrera, voleu liquidar una organització i això és una postura deshonesta i faltada de tot fonament democràtic.

Puigdemont, Torra i tu Sánchez us equivoqueu i esteu destrossant un espai d’unitat que amb una altra direcció hagués funcionat.

Feu el debat i entendreu la gran emprenyada de la gran majoria de tots els associats de la CRIDA que ens sentim enganyats.

Si feu el debat i la votació de manera neta, guanyarem nosaltres.

Que no representem a ningú? Feu la prova i feu la votació, ja us vàrem donar una primera sorpresa al Congrés fundacional.

La Crida Nacional per la República no és el llogaret de ningú, per “Molt Honorable” es faci dir per raons institucionals. La honorabilitat es guanya cada dia.

Joan-Ramon Colomines-Companys