dissabte, de juny 06, 2020


La Web per felicitar els 90 anys del President Pujol (1)

 

En Jordi Pujol em crea un amor-odi descomunal.

I no per la famosa lleixa del seu pare i els seus incompliments amb la hisenda espanyola. Això m’importa ben poc, a més perquè em crec la maleïda “lleixa”.

I no em preocupen els fills del President, amb tanta descendència havia d’aparèixer algun oportunista delinqüent de vol gallinaci traint el parlamentarisme, però globalment, simplement són uns negociants jugant a l’alt ric de les finances amb tota la indecència del capitalisme més salvatge. Son les seves concepcions, son seus els diners i els seus negocis. Si en comptes d’especular amb alts riscos, haguessin invertit en economia productiva, ningú se’ls hi hagués tirat al coll.

Entre un Pujol passat de rosca i creient-se profundament el rei del mambo que ho podia tot i que pensava que li perdonarien “la jugada” d’Andorra si ho explicava; combinat amb les difamacions de la policia i els jutges “patrioticos”, de les acusacions dels talibans de l’esquerra més paranoica, i del nacionalisme català més dretà que l’ha ningunejat, ha estat una combinació demolidora que ha triturar la honorabilitat i el prestigi del President Pujol.

Com rates els llepaculs de sempre i els polítics porucs del nacionalisme català, saltaven de la Fundació del President i des del govern Mas li treien despatx oficial i tot títol protocol·lari. Ha de ser el record mundial de la destitució d’honors a un càrrec públic: tot en menys de 15 dies. Sense judici, ni sentència de res, res. Una jugada Express incomprensible. Ja veurem com la Justícia empapera a Pujol. De moment no està passant.

La història de Jordi Pujol encara s’ha d’escriure.

El primer que hauran de fer es “llençar” les Memòries del President ja publicades i recollides per un periodista suposadament “amic”, perquè són una enredada nacional, amb tantes llacunes i faltes d’explicacions que les fa inservibles. No menteix, simplement calla coses i així manipula els esdeveniments.

Com independentista i d’esquerres encara tinc molt per explicar del “pujolisme” oficial. En podria escriure molts textos, perquè com sempre jo he estat a la “cuina” del nacionalisme, i quan li neteges les sabates al líder i el veus en calçotets, ja et poden explicar el que vulguin o el protagonisme “daurar la píndola”: que jo hi era, ho veia i ho sentia tot. I jo mai he signat un document de confidencialitat, com si que ho han fet els membres dels governs Pujol en les seves sessions executives i això no ho imposava Pujol, ho especifica la llei catalana.

Seguiré en un proper escrit, perquè hi ha molta informació oblidada.

Els catalans i qualsevol en el món civilitzat quan una persona fa 90 anys se’l felicita. Això honora el de l’aniversari i honora el que felicita. Menys sectarisme i menys amargats.

 (Continuarà)

 

La Web per felicitar al President Pujol ... clicar aquí