dimarts, d’octubre 13, 2020

PRIMÀRIES a "JUNTS per CATALUNYA" (3)

 



A l’atenció del Director de l’Oficina
del President Puigdemont

 

CANDIDATURA Primàries JUNTS: 
joan-ramon colomines-companys 
jrcatalunya@gmail.com                       
dilluns 12 d’octubre 18:19



 

Benvolgut Josep Lluís Alay,

Us transmeto com a Director de l’Oficina del President un petit Dossier en la que inicio la meva participació com afiliat a les Primàries de Junts per Catalunya per les properes eleccions al Parlament de Catalunya, perquè el feu arribar al President Puigdemont.

M’agradaria que transmeteu la meva lleialtat al President, jo veig diferent com van les coses i com que segur ell creu de veritat en la transversalitat del nostre moviment i partit, entendrà que ara no busquem un “President Torra 2” sinó el “Primer Puigdemont” que era més fresc i menys premsat de tanta repressió i exili.

És ben curiós com va la vida: vaig ser convergent quan el President Pujol parlava del socialisme suec després ell mateix es va tirar per la finestra ja ben dretà; després el President Mas varen coincidir al mateix despatx quan l’intentava influir en independentisme i va acabar amb un liberalisme salvatge i el President Puigdemont: entusiasmava amb la seva acció de proximitat i empatia ciutadana i està anant ara a un llenguatge de “confrontació” que posa els pèls de punta. Tots els inicis son genials ...

Gràcies.

Joan-Ramon Colomines-Companys

DOSSIER... clicar aquí

+++

IMATGE: Fotografia de Josep Lluís Alay.