dimecres, d’octubre 14, 2020

PRIMÀRIES a "JUNTS per CATALUNYA" (4)

 




PRAGMÀTICS contra ARRAUXATS
a les Primàries de Junts per Catalunya

 

El més complicat de participar en unes Primàries d’un partit polític és com criticar a la teva contrincant sense espatllar la teva relació personal amb ella i a més no fer mal al teu propi partit. Perquè òbviament el partit és EL PROJECTE COMÚ dels dos.

Fins ara la meva contrincant en les Primàries a Junts sembla que serà Laura Borràs, també podria ser Damià Calvet, Jordi Puignerò i Ramon Tremosa. Com es pot veure la flor i nata de la nostra societat institucional. Tots de la mateixa corda i de l’escola arrauxada del President Torra.

Els quatre caps de gabinet i els quatre caps de comunicació, amb els seus respectius tècnics i administratius, de tots aquests càrrecs estant treballant on fire preparant la candidatura del seu cap. Fa por: tanta força i tanta barra.

Ara els pols és com fer el Reglament de les Primàries de Junts. Com que som un partit tant nou, encara no tenim aquesta normativa.

És la millor oportunitat que tenen els “candidats espavilats”, que a més tenen càrrec institucional i càrrec a la direcció del partit o sigui “part i jutge” per redactar una normativa del Reglament que freni de cop que alguns ens puguem presentar a les Primàries.

Si el Reglament porta un punt en la normativa, que digui que per ser candidat/candidata t’has de dir “Laura” o qualsevol condició així de “divertida”, ho tinc complicat per participar.

+++

 IMATGE: Poema visual d’Antonio Guerra.