dimecres, de setembre 08, 2021

premsa

 El nou disseny 
intel·ligent del digital 
LO CAMPUS DIARI




Ja tenim acabat el nou disseny del web del nostre digital LO CAMPUS DIARI, la premsa universitària i escolar dels Països Catalans.

Avui que els nens i adolescents del País Valencià tornen a les escoles i instituts, em plau moltíssim que hàgim acabat aquesta renovació, que no només és de re-disseny de la interfície, sinó que a més hi ha un important renovació de Serveis. Amb tres versions especials: per a ordinador, per a tauleta i sobretot per a mòbil.

Oficialment, després d’una suposada “aturada de vacances” de la nostra redacció, la tarda del diumenge dia 12 de setembre engegarem formalment el curs acadèmic 2021-2022, i així cada dia parlant de les 22 universitats de parla catalana, sobre els centres escolars i sobre l’ensenyament a nivell global.

LO CAMPUS DIARI funciona des de l’any 2012 i des de lluny acompanyava la nostra revista en paper i digital que era LO CAMPUS. Ara que LO CAMPUS –la gran damnificada per la pandèmia- passa de Revista a Quadern, LO CAMPUS DIARI rep una herència de recursos humans i de recursos intel·lectuals de molt valor i que farà més fort el digital diari, ja no només per la informació sinó també per l’opinió i critica, aspecte que no presentàvem habitualment en aquesta publicació.

Tot això mai hagués estat possible sense en Lluís Colomines, la Pilar Hervada i en Marc Colomines, cadascun amb la seva aportació, fent-se totalment imprescindibles de tota aquesta aventura intel·lectual, que hauria de rellançar el seu aspecte també comercial per fer-la totalment viable.

Fem premsa col·laborativa i això és un moguda enorme de gent: d’estudiants, professors i professionals de tota mena. Des dels que passen informació de totes les facultats de cada universitat com de les escoles i instituts a traves de les nostres “antenes informatives”; des dels redactors de textos a punt de publicar-se; fins els informadors constants d’esdeveniments per omplir les agendes i també  del personal de suport propagandístic, difonen el digital per múltiples mitjans, especialment a les xarxes. A més es clar de la nostra Redacció de professionals i voluntaris de l’àmbit associatiu.

Som premsa artesanal i privada o sigui independent i no som ni comunicació institucional, ni comunicació empresarial. A més som els únics que d’una manera especialitzada en “premsa universitària i escolar” cobrim tots els Països Catalans.

Necessitem ajuda de tota mena i us voldria convidar a participar amb entusiasma a LO CAMPUS DIARI.

Tota mena d’ajuda, encara que sigui petita, ajuda a construir l’espai de comunicació català, també un dels nostres grans objectius.

LO CAMPUS DIARI  la nova versió ... clicar aquí